fredag 25 november 2011

MALMENS lillajulklapps tips

Funderar du på vad du skall köpa för lillajulklapps i år? Då har vi ett perfekt tips -Julvädret som försvann, FST´s tv-julkalender från 2009. Låt alla knasiga karaktärer i Flingeborg lysa upp i novembermörkret. 
Flera lokala skådespelare medverkar, bl.a. Camilla Forsén Ström, Joachim Högväg, Simon Häger och Johan Fagerudd. 

DVD´n finns att köpas på MALMEN POP-UP STORE 26.11-23.12, Köpmansgatan 18.

Maja & Jukka Granstubb


MALAKTA, producent för FST´s julkalender 2009.

Maja och Jukka Granstubb hittade sin drömplats i ett gammalt mejeri i Malax och har öppnat upp dörrarna till Malakta. Med sin historia som Stuckis ostmejeri, mjölkpulverfabriken Malakta, Eila och Toivo Kulttis ateljé och gjuteri är Malakta en plats där människor arbetat och samlats. På den linjen vill de också fortsätta. Samtidigt som Malakta är en kär plats så ser Maja och Jukka det som något större. Malakta ger dem möjlighet att träffa intressanta människor och genom Malakta kan de förverkliga sina idéer, allt från tv-produktioner till kulturevenemang. Vill du se vad Malakta är och kan vara för dig är du välkommen att sticka dig in.

onsdag 23 november 2011

MALMEN POP-UP STORE

Fr.o.m. 26 november fram till den 23 december finns en POP-UP STORE på MALMEN. Vi säljer lokal design och second hand produkter.
I MALMEN POP-UP STORE hittar ni:


ADDO
ANNA AROMÄKI
ANDREAS HAALS
ELINA REBERS
FIA LOTTA JANSSON SECOND HAND
HIGHWAY DESIGN
JOHO STUDIO
LUNDAGÅRD
MALAKTA


Butiken är öppen mån-fre 12.17 och lördag 10-16.
Passa på att hitta unika julklappar!
VÄLKOMNA! :)

tisdag 22 november 2011

Byrån tar form

Äntligen börjar vår byrå ta form! Skyltningen är uppe, lamellerna hänger på sin plats och datorerna är uppackade. Ännu råder lite flyttkaos, men så småningom börjar vi hitta arbetsro. 
Har ni vägarna förbi så är det bara att titta in. Vi finns på Köpmansgatan 18 :)